Yukarı

Buhar Odası

Çözümlerimiz
Buhar odaları, kişilerin dinlenmek ve yorgunluk atmak için tercih ettikleri bir mekandır. Buharodasındaki temel faktör yoğun nemdir. Ortam sıcaklığı maksimum 45-50 dereceye ulaşırken ortamdaki nem oranı yüzde yüzlere yakındır.

Kurumsal SpA projeleri için etkili, düşük bakım gerektiren fiyat performans oranı yüksek buhar odaları üretmektedir. Kalite, dayanıklılık, zor aşınır malzemelerin seçilmesi ve düşük servis ihtiyacı bu ünitelerdeki başlıca motivasyonumuzu oluşturur. Proje için ihtiyaç duyulan her büyüklük ve nitelikte buhar odasını tasarlar, planlar ve üretir. Geniş ve rahat oturma / uzanma bölümlerini porselen, mozaik, cam mozaik ve hatta mermer kullanarak bile üretebilme yeteneğine sahibiz. Bu üretimlerde kullandığımız şık cam kapılar ve ferahlık için yüksek kubbeli tavanlar işletmelerin müşterileri için zengin ortamlar sunabilmesinin anahtarıdır. Buhar odasının hacim / buhar jeneratörü oranı titizlikle hesaplanır ve mekan için en uygun jeneratör türü ve gücü seçilir.

Buhar Odalarında nem oranı sürekli olarak %100’dür. Özel bir sensör ile iç mekanının ısısı ve nemliliği sürekli olarak izlenir ve bu veriler doğrultusunda yüksek verimli / düşük bakım ihtiyacına sahip buhar jeneratörü çalıştırılarak ortamdaki ısı ve nem ideal aralıkta tutulur. Pratik duş sistemleri ile buhar odası içinden çıkmadan misafirlerinizin duş alabilmesi sağlanır. Kubbeli tavanlarımız misafirlerinizin üzerine tavanda yoğunlaşan suyun damlamasını engelleyen özel bir tahliye açısına sahiptir. İstenildiği taktirde tüm buhar odası yüzeylerinde otomatik su tahliyesi sağlayabilme olanağına sahibiz. Etkili bir havalandırma misafirlerinizin konforunu arttırırken bunalmalarını engeller ve buhar odasında geçirilen zamanın kalitesini arttırır. Endirekt aydınlatmalar en yüksek teknoloji kullanılarak nem ve ısıdan etkilenmeyecek şekilde kurgulanır.

Ürettiğimiz buhar odaları farklı malzeme, ısı ve tasarım opsiyonları ile sunulmaktadır. Mekan ile uyumlu, etkin ve uzun ömürlü ünitelerimizde modern malzemelerinin yanı sıra opsiyonel olarak mermer de kullanılabilmektedir.

Buhar odası, görseli olduğu kadar teknik altyapısı ile de üst düzeyde olacak şekilde planlanır ve üretilir. Uzun yıllar ilk günkü performansı ile çalışacak, misafirlerinizin konforunu en üst düzeyde tutacak Buhar Odaları üretmek her zaman önceliğimidir.