Yukarı

Süs Havuzları

Çözümlerimiz
Süs havuzları, görsel ve estetik olarak mimari yapı ile bütünleşen, suyun farklı formalarda ve ölçülerde hareketlendirilmesi ile yapılan havuzlardır. Durgun havuzlardan başlayıp danslı ve müzikli havuzlara kadar birçok çeşidi bulunan süs havuzları, günümüzde yaygın olarak kullanılmaktadır.

İnsan yaşamına değer veren ve hayat niteliğini yükselten havuzlar gerek yüzme havuzu gerekse süs havuzları ile bulunduğu mekana da farklı bir değer vermektedir. Yüzme havuzlu bir konutun bedeli ile havuzsuz bir konutun bedeli arasındaki fark tartışılmazdır. Proje, mühendislik ve imalat deneyimi isteyen havuz üretimi ciddi uzmanlık gerektirir. Her bir düzeyi ve hesaplaması düzgün yapılmalı, iç ve dış mekan’lara göre en ideal boyut ve tasarımlarda olmalıdır.

Hem göze hem de kulağa hitap eden ve bulunduğu mekanları adeta farklı bir alana çeviren süs havuzları suyun en büyük mucizelerinden olan sakinliği, huzuru, pozitif enerjiyi en güzel şekilde yansıtan dekorasyon ürünleridir. Uygulamayı düşündüğünüz alana, ihtiyaçlarınıza, zevk ve beklentilerinizi karşılama amaçlı birçok çeşit bulunmaktadır.